Domotes Flags

ROTTERDAM – DOMOTEX is de toonaangevende vakbeurs voor vloerbedekkingen. Ruim 60 landen met meer dan 1.400 exposanten presenteren hun producten tijdens de 2020-editie in januari. Dit jaar neemt de Nederlandse Chinese Handelskamer voor het eerst deel met een paviljoen waar wij vier van onze Chinese leden ontvangen. Ze bieden allemaal uitzonderlijke producten, variërend van hout tot laminaat tot WPC-vloeren.

Wij verwelkomen u graag op ons paviljoen in hal 12, stand D56. U kunt een e-mail sturen naar info@nchk.nl om gratis een uitnodiging aan te vragen of vooraf vragen te stellen.

Een korte introductie van onze vier leden die u bij ons treft op DOMOTEX 2020:

Jiangsu Wanli Wooden Co., Ltd.

Jiangsu Wanli Wooden Co., Ltd. is afkomstig van het nabijgelegen Taihu-meer in Suzhou. Het bedrijf houdt zich bezig met onderzoek, ontwikkeling en productie van houten vloeren. Enkele producten omvatten Amerikaanse zwarte walnootvloeren, massieve bamboevloeren, massief houten vloeren, geweven bamboevloeren en nog veel meer.

In het verleden heeft dit bedrijf zijn producten geëxporteerd naar landen over de hele wereld, zoals de Verenigde Staten, Canada, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk.

FRSTECH WPC STOCK Co., Ltd.

FRSTECH is gespecialiseerd in hout-kunststofcomposiet (WPC), een nieuw generatiemateriaal bestaande uit houtvezels en hoogwaardige gerecyclede polymeren. Hun producten zijn geschikt voor buitengebruik vanwege de duurzaamheid en het lage onderhoud.

Dit bedrijf produceert een breed scala aan producten, waaronder tegels en verschillende soorten terrassen. Daarnaast produceren zij ook hekken en leuningen.

Deutsche Messe, Messegelände Hall 2

Jiangsu YMK Floor

Een grote onderneming die zich bezighoudt met onderzoek en productie van laminaat- en SPC-vloeren. De fabriek beslaat een oppervlakte van 30.000 vierkante meter en is uitgerust met productielijnen die jaarlijks 5 miljoen vierkante meter kunnen produceren.

Jiangsu YMK Floor voldoet aan verschillende standaarden, waaronder ISO9001 en ISO14000. Andere certificering, zoals SGS en CE, zijn ook beschikbaar.

Zhejiang Guolian Floor Co., Ltd.

Zhejiang Guolian Floor is gespecialiseerd in houten vloeren, producten omvatten hardhouten- en parketvloeren. De fabriek is uitgerust met geavanceerde machines uit Duitsland en Taiwan om het best mogelijke product te produceren.

Het bedrijf heeft verschillende certificeringen voor het hout dat zij gebruiken, zij zijn FSC- en JAS-gecertificeerd. Daarnaast is CE-certificering beschikbaar voor de Europese markt.