BEPERK UW RISICO BIJ HET IMPORTEREN VAN GOEDEREN UIT CHINA

Goederen importeren uit China kan risicovol zijn. Wij vinden met regelmaat bedrijven die zijn ingeschreven op een onvindbaar adres. Wij raden elk bedrijf dat handelt met China aan eerst een bedrijfsverificatie uit te voeren. Voor elke bedrijven check raadplegen wij een aantal overheidsinstanties en controleren wij de bedrijfsgegevens en gegevens van de geregistreerde eigenaar. Aan de hand hiervan stellen wij een advies op met een overzicht van alle uitslagen en ons advies over de betrouwbaarheid van uw Chinese handelspartner.

Direct Bestellen
Vinden van Fabriekanten

Een fabriek in China vinden is geen moeilijke opdracht, in elke branche zijn honderden dan niet duizenden fabrieken te vinden. Echter een betrouwbare fabriek vinden, welke produceert en levert naar westerse maatstaven, is moeilijker. In samenwerking met de overheid en andere relaties heeft de Nederlands Chinese Handelskamer een database met fabrieken die aan de norm voldoen. Wij brengen u graag in contact of zoeken een geschikte fabrikant.

Offerte Aanvragen
Fabrieksinspectie

U wilt er zeker van zijn dat uw goederen correct geladen en verscheept worden, helaas niet altijd het geval. Met de hulp van de Nederlands Chinese Handelskamer kunt u nare verrassingen voorkomen bij het lossen van uw geïmporteerde goederen uit China. Onze diensten bestaan onder andere uit het bezoeken van de fabriek tijdens het productieproces om de kwaliteit te overzien, alsmede de goederen te controleren tijdens het laden bij de fabriek in China.

Offerte Aanvragen
Handelscontract Opstellen

Laat u volledig ontzorgen, wij nemen alles uit handen rond de import van uw product. Van het zoeken naar de juiste leverancier, het inspecteren van de fabriek en producten tijdens productie tot het importeren en leveren van de goederen bij u op de stoep.

Dit kan voor alle mogelijke producten, van innovatieve nieuwe producten die nog niet worden gefabriceerd tot OEM producten met uw merk. Ons uitgebreide netwerk verzekert u van de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Daarnaast werken wij vooral samen met partners wie maatschappelijk verantwoord ondernemen, iets wat steeds belangrijker wordt binnen supply chains.

Offerte Aanvragen

Vraag een offerte aan van één of meerdere diensten

OFFERTE AANVRAGEN

OVERIGE DIENSTEN TER PROMOTIE VAN HANDEL MET CHINA

MARKTONDERZOEK

Marktonderzoek voor alle producten of diensten die uw bedrijf wil importeren uit China, onze experts staan klaar u te adviseren!

ORGANISATIE VAN ZAKENREIS

Ons team staat klaar uw bedrijfsdelegatie te begeleiden van vertrek naar China, tijdens het verblijf in China en tot vertrek uit China.

TOLK / VERTALINGEN

De Nederlands Chinese Handelskamer beschikt over een aantal zeer ervaren vertalers en tolken die u tijdens uw zakenreis tot uw dienst staan.

VISUM ONDERSTEUNING

Visumaanvragen kunnen erg veel tijd consumeren, om de aanvraag zo gemakkelijk mogelijk te maken staan onze experts tot uw dienst.

SAMEN STAAN WE STERKER!

Ons team werkt nauw samen met autoriteiten en marktleiders om u zo goed mogelijk op weg te helpen met uw bedrijf of product in China.