OVER DE NEDERLANDS CHINESE HANDELSKAMER

De Nederlands Chinese Handelskamer (NCHK) is een bilaterale organisatie met als missie ondersteuning te bieden aan de ontwikkeling van nieuwe contacten tussen ondernemingen, organisaties, economische instanties en overheden in Nederland en China. Wij bieden professionele consulting aan bedrijven uit beide landen en promoten de uitwisseling van informatie en ervaringen, evenals ontwikkeling van relaties met buitenlandse instituten. Onze focus ligt op het ontwikkelen van handel en investeringen tussen Nederland en China. We vertegenwoordigen tevens de zakelijke interessen van onze leden middels uitgebreide diensten geleverd door onze business, investment en lidmaatschap platforms.

De oprichting van de Nederlands Chinese Handelskamer was een reactie op de groeiende handel tussen Nederland en China. Onze prioriteit is bedrijven en instituten te ondersteunen middels consulting en onze uitgebreide reeks diensten. Wij kunnen hulp bieden bij het vinden van een geschikte handelspartner in China of Nederland en de authenticiteit van elk Chinees of Nederlands bedrijf verifiëren. Als u van plan bent de enorme en dynamische Chinese markt te betreden met uw producten, dan zijn wij uw juiste partner voor deze onderneming. Wij helpen bedrijven met incorporaties in China, Hong Kong en Europa, evenals het verkrijgen van certificaten zoals CCC-certificering en ISO.

Onze missie is het ontwikkelen en versterken van de samenwerking tussen beide landen. Laat ons uw onderneming in het buitenland tot een succes brengen.

We nodigen bedrijven, potentiele partners en lokale overheden en bedrijven uit met ons samen te werken.

oplossend denkvermogen

DIENSTEN OM UW BEDRIJF TE LANCEREN IN CHINA

Ons team van experts gaan geen uitdaging uit de weg. Welk product u ook wil importeren of exporteren, ons team vindt voor u de optimale weg. Met jarenlange ervaring en onze uitgebreide database met geverifieerde bedrijven helpen u de perfecte match te vinden in China. Onze diensten worden per cliënt afgestemd om een zo soepel mogelijke dienst te verlenen.

Bekijk al onze diensten   

DE NEDERLANDS CHINESE HANDELSKAMER WERKT MET MARKTLEIDERS WERELDWIJD

Dankzij onze uitstekende dienstverlening vertrouwen marktleiders binnen verschillende industrieën onze expertise bij het uitvoeren van onze diensten. Succesverhalen lopen uiteen van bedrijvenchecks welke riskante Chinese zakenpartners ontmaskeren tot het succesvol lanceren van merken op de Chinese markt.

Onze Partners   

DE TOEWIJDING ONZE CLIENTEN TE HELPEN HEEFT ONS GEHOLPEN EEN WERELDWIJD NETWERK TE BOUWEN

Leden van de Nederlands Chinese Handelskamer komen uit alle industrieën en werelddelen. Hoewel de Nederlands Chinese Handelskamer zich richt op zaken doen met China, leidt dit internationale gezelschap ook tot matches tussen andere landen. Word ook lid van de Nederlands Chinese Handelskamer en geniet van de voordelen!

Word lid van NCHK   

“The Dutch Chinese Chamber of Commerce helped us setting up a Chinese company in the harbor city of Xiamen. Their professional approach and knowledge of China helped us to place a firm foot on the Chinese market as well online as offline.”

Laura Hoff

Laatste Nieuws

Onze partners

SAMEN STAAN WE STERKER!

Ons team werkt nauw samen met autoriteiten en marktleiders om u zo goed mogelijk op weg te helpen met uw bedrijf of product in China.