UW PRODUCT LANCEREN OP DE GROEIENDE CHINESE MARKT

 

Met een eigen bedrijf in Hong Kong of de Volksrepubliek China houdt u alles in eigen hand. Het maakt bedrijfsvoering in China een stuk gemakkelijker, omdat u niet langer opereert als een buitenlands bedrijf. Met een bedrijf in China staat u volgens de wet gelijk aan elke andere Chinese onderneming. Tevens geeft een bedrijf dat staat ingeschreven in China uw Chinese zakenpartner meer vertrouwen in een goede samenwerking.

Meer Informatie
Offerte Aanvragen
Mercedes logo

Merkregistratie buiten de Europese Unie wordt veelal over het hoofd gezien. Voordat u producten exporteert naar China is het van belang dat u ook daar uw merk registreert. Wanneer u dat niet doet kunt u voor nare verrassingen komen te staan. De eigenaar van uw merk in China is in staat uw producten bij de grens te weigeren of een schadeclaim indienen bij een Chinese rechtbank. Voorkom schade en registreer uw merk in China!

Meer Informatie
Offerte Aanvragen

CCC is een afkorting voor China Compulsory Certification (Verplichte Certificering China) en is vergelijkbaar met het Europese CE-systeem dat toetst of producten voldoen aan een bepaalde kwaliteitsstandaard. CCC werd in 2002 ingevoerd en is van toepassing op zowel Chinese producten als ingevoerde producten. Om problemen bij de douane te voorkomen is het belangrijk dat u een geldig CCC-certificaat bezit voor de benodigde producten.

Meer Informatie
Offerte Aanvragen
Vanaf uw aankomst, tijdens uw verblijf, tot aan uw vertrek een zorgeloze ervaring. De Nederlands Chinese Handelskamer regelt uw standplaats bij de grootste beurzen in heel China. Afhankelijk van uw wensen plannen wij ook uw verblijf en zelfs de tickets van en naar China of binnen China wanneer u ook andere steden bezoekt. Elke zakenreis wordt op maat samengesteld op basis van uw wensen, fabrieksbezoeken, onderhandelingen en stadsbezichtigingen behoren tot het scala aan mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan met uw wensen!
Offerte Aanvragen

Vraag een offerte aan van één of meerdere diensten

OFFERTE AANVRAGEN

OVERIGE DIENSTEN TER PROMOTIE VAN EXPORT NAAR CHINA

 

MARKTONDERZOEK

Marktonderzoek voor alle producten of diensten die uw bedrijf wil importeren uit China, onze experts staan klaar u te adviseren!

ORGANISATIE VAN ZAKENREIS

Ons team staat klaar uw bedrijfsdelegatie te begeleiden van vertrek naar China, tijdens het verblijf in China en tot vertrek uit China.

TOLK / VERTALINGEN

De Nederlands Chinese Handelskamer beschikt over een aantal zeer ervaren vertalers en tolken die u tijdens uw zakenreis tot uw dienst staan.

VISUM ONDERSTEUNING

Visumaanvragen kunnen erg veel tijd consumeren, om de aanvraag zo gemakkelijk mogelijk te maken staan onze experts tot uw dienst.

SAMEN STAAN WE STERKER!

Ons team werkt nauw samen met autoriteiten en marktleiders om u zo goed mogelijk op weg te helpen met uw bedrijf of product in China.