Goederen importeren uit China kan risicovol zijn. Wij vinden met regelmaat bedrijven die zijn ingeschreven op een onvindbaar adres. Wij raden elk bedrijf dat handelt met China aan eerst een bedrijfsverificatie uit te voeren. Voor elke bedrijven check raadplegen wij een aantal overheidsinstanties en controleren wij de bedrijfsgegevens en gegevens van de geregistreerde eigenaar. Aan de hand hiervan stellen wij een advies op met een overzicht van alle uitslagen en ons advies over de betrouwbaarheid van uw Chinese handelspartner.

Meer Informatie
Offerte Aanvragen
Mercedes logo

Merkregistratie buiten de Europese Unie wordt veelal over het hoofd gezien. Voordat u producten exporteert naar China is het van belang dat u ook daar uw merk registreert. Wanneer u dat niet doet kunt u voor nare verrassingen komen te staan. De eigenaar van uw merk in China is in staat uw producten bij de grens te weigeren of een schadeclaim indienen bij een Chinese rechtbank. Voorkom schade en registreer uw merk in China!

Meer Informatie
Offerte Aanvragen

CCC is een afkorting voor China Compulsory Certification (Verplichte Certificering China) en is vergelijkbaar met het Europese CE-systeem dat toetst of producten voldoen aan een bepaalde kwaliteitsstandaard. CCC werd in 2002 ingevoerd en is van toepassing op zowel Chinese producten als ingevoerde producten. Om problemen bij de douane te voorkomen is het belangrijk dat u een geldig CCC-certificaat bezit voor de benodigde producten.

Meer Informatie
Offerte Aanvragen
Juridische hulp in China

Hoewel het beter is geschillen te voorkomen, is dit helaas niet altijd mogelijk. Wanneer het tot een geschil komt met uw Chinese zakenpartner is het doorgaans moeilijk om contact te krijgen en het geschil op te lossen. Na de rechter of politie stappen werkt vaak niet in het voordeel van buitenlandse ondernemingen, tenzij er een waterdichte zaak is. Onze lokale experts kunnen u helpen middels bemiddeling van het geschil om tot een uitkomst te komen waar beide partijen tevreden mee zijn.

Meer Informatie
Offerte Aanvragen

Vraag een offerte aan van één of meerdere diensten

OFFERTE AANVRAGEN

OVERIGE DIENSTEN TER PROMOTIE VAN HANDEL MET CHINA

Consulting

OPRICHTEN BEDRIJF

Zet voet op de Chinese markt met volledige ondersteuning bij het oprichten van een bedrijf in de Volksrepubliek China of in Hong Kong.

BETROUWBARE FABRIKANT VINDEN

Wij helpen u een betrouwbare fabrikant te vinden welke tegen een redelijke prijs en stabiele kwaliteit levert goederen levert.

FABRIEKSINSPECTIE

Kwaliteitscontrole tijdens het produceren en laden van uw goederen, zodat u zonder verdere zorgen uw goederen ontvangt.

Organisatie beurzen

ORGANISATIE VAN BEURZEN

Met onze hulp altijd de beste standplaats bij zowel lokale als internationale beurzen in de Volksrepubliek China en Hong Kong.

MARKTONDERZOEK

Marktonderzoek voor alle producten of diensten die uw bedrijf wil importeren uit China, onze experts staan klaar u te adviseren!

ORGANISATIE VAN ZAKENREIS

Ons team staat klaar uw bedrijfsdelegatie te begeleiden van vertrek naar China, tijdens het verblijf in China en tot vertrek uit China.

TOLK / VERTALINGEN

De Nederlands Chinese Handelskamer beschikt over een aantal zeer ervaren vertalers en tolken die u tijdens uw zakenreis tot uw dienst staan.

UITNODIGINGEN NAAR CHINA

Officiële uitnodiging naar China om ons bureau en uw zakenpartner te bezoeken, tevens benodigd bij het aanvragen van een zakelijk visum.

SAMEN STAAN WE STERKER!

Ons team werkt nauw samen met autoriteiten en marktleiders om u zo goed mogelijk op weg te helpen met uw bedrijf of product in China.