Vraag een offerte aan van één of meerdere diensten

OVERIGE DIENSTEN TER PROMOTIE VAN HANDEL MET CHINA

Consulting

OPRICHTEN BEDRIJF

Zet voet op de Chinese markt met volledige ondersteuning bij het oprichten van een bedrijf in de Volksrepubliek China of in Hong Kong.

BETROUWBARE FABRIKANT VINDEN

Wij helpen u een betrouwbare fabrikant te vinden welke tegen een redelijke prijs en stabiele kwaliteit levert goederen levert.

FABRIEKSINSPECTIE

Kwaliteitscontrole tijdens het produceren en laden van uw goederen, zodat u zonder verdere zorgen uw goederen ontvangt.

Organisatie beurzen

ORGANISATIE VAN BEURZEN

Met onze hulp altijd de beste standplaats bij zowel lokale als internationale beurzen in de Volksrepubliek China en Hong Kong.

MARKTONDERZOEK

Marktonderzoek voor alle producten of diensten die uw bedrijf wil importeren uit China, onze experts staan klaar u te adviseren!

ORGANISATIE VAN ZAKENREIS

Ons team staat klaar uw bedrijfsdelegatie te begeleiden van vertrek naar China, tijdens het verblijf in China en tot vertrek uit China.

TOLK / VERTALINGEN

De Nederlands Chinese Handelskamer beschikt over een aantal zeer ervaren vertalers en tolken die u tijdens uw zakenreis tot uw dienst staan.

UITNODIGINGEN NAAR CHINA

Officiële uitnodiging naar China om ons bureau en uw zakenpartner te bezoeken, tevens benodigd bij het aanvragen van een zakelijk visum.

SAMEN STAAN WE STERKER!

Ons team werkt nauw samen met autoriteiten en marktleiders om u zo goed mogelijk op weg te helpen met uw bedrijf of product in China.