Op 13 januari hielden Made-in-China en de Nederlands Chinese Handelskamer (NCHK) een online tekenceremonie om hun overeengekomen strategische samenwerking te bekrachtigen. De twee partijen vullen elkaar aan voor de ontwikkeling van hoogwaardige inkopers in de Nederlandse en Europese markten, inzendingen naar Europese vakbeurzen, online en offline bilaterale zakelijke activiteiten, fabrieksinspecties, en lokaal marktonderzoek en advies.

NCHK-MIC_Signing-ceremony

Directeur van de Nederlands Chinese Handelskamer ondertekent de samenwerkingsovereenkomst.

FOCUS TECHNOLOGY
Made-in-China.com is ontwikkeld en wordt beheerd door Focus Technology Co., Ltd, dat in 1996 werd opgericht in Nanjing, Jiangsu, V.R. China. Het bedrijf is wereldwijde pionier in elektronisch zakendoen. Via het toonaangevende B2B-portaal Made-in-China.com brengt het Chinese leveranciers in contact met buitenlandse afnemers. Focus Technology heeft als missie om de meest complete en nauwkeurige informatie over Chinese leveranciers en hun productaanbod te leveren. Daarnaast biedt het bedrijf aanvullende diensten om een zekere mate van veiligheid en levergarantie te bieden aan wereldwijde afnemers.

NEDERLANDS CHINESE HANDELSKAMER
Dit sluit uitstekend aan bij de Nederlands Chinese Handelskamer: een bilaterale organisatie die de handel tussen Nederland (Europa) en China bevordert. Met een uitgebreid netwerk en kantoren in zowel Nederland, Hengelo als China, Xiamen, ondersteunt NCHK voornamelijk Nederlandse MKB-bedrijven in de handel met China. Ook helpt de organisatie Chinese bedrijven om via diverse wegen hun aanbod te promoten en afnemers te zoeken, zoals op toonaangevende vakbeurzen in Europa. NCHK zet zich in voor veilig zakendoen met China en stemt al haar dienstverlening hierop af. Ook helpt NCHK bedrijven om maatschappelijk verantwoord(er) te ondernemen.

MIC_Signing-ceremony

HANDELSGRENZEN MET CHINA HOEVEN GEEN PROBLEEM TE ZIJN
Met de nieuwe samenwerking hoeven handelsgrenzen tussen de Nederlandse en Chinese markt geen probleem te zijn. Door de samenwerking van de Nederlands Chinese Handelskamer met Made-inChine.com zetten beide bedrijven hun middelen in om de handel te bevorderen. Kennisdeling, overzicht en het vergemakkelijken van handel zijn de gezamenlijke doelen. Een mooi voorbeeld hiervan is het Chinese Suppliers Directory dat NCHK binnenkort lanceert. Dit is een overzicht van geverifieerde Chinese leveranciers, velen hiervan zijn al lid van Made-in-China.

Benieuwd naar uw mogelijkheden in China? Made-in-China zal geïnteresseerde afnemers tijdens de COVID-19 inreisbeperkingen digitale fabrieksrondleidingen en online showroombezoeken geven.

MEER WETEN?
Wilt u ook zakendoen met China? De NCHK is actief in alle sectoren en kan u helpen door de brede kennis over lokale wet- en regelgeving. De Nederlands Chinese Handelskamer staat voor u klaar en helpt u graag een goed plan te maken om de Chinese markt te kunnen betreden of bij het vinden van de juiste leverancier voor het importeren uw producten. Neem gerust contact met ons op.